Di Depan Orang Tuamu Kau Malukan Diriku Chord Gitar Lagu Berbeza Kasta – Thomas Arya Kunci dari Am

Berikut chord gitar dan lirik lagu Berbeza Kasta dari Thomas Arya, serta video klipnya. Lagu ini masuk dalam album bertajuk Menunggu Janji Setia , yang dirilis pada 2020. Video klip lagu Berbeza Kasta diunggah di YouTube Teras Musik pada 22 Mei 2020.

Haruskah.. berakhir sampai di sini Cinta yang dulu kita bina Kini telah layu di dalam hati.. Sudahlah.. cukuplah sampai di sini Percuma saja berkasih Kita sudah tak sehaluan lagi.. Perbezaan kasta yang jauh Aku tahu siapalah diriku Terlalu dalam jurang pemisah Kasih sudah berakhir di sini saja..

Didepanorangtuamukaumalukandiriku Kau bandingkan aku dengan dirinya Kau hina diriku kau sebut tentang harta Kasihku sedar ku tiada berpunya.. Kikalau kau memang tak lagi cinta Aku kan pergi walau terluka.. Sudahlah.. cukuplah sampai di sini Percuma saja berkasih Kita sudah tak sehaluan lagi..

Perbezaan kasta yang jauh Aku tahu siapalah diriku Terlalu dalam jurang pemisah Kasih sudah berakhir di sini saja.. Didepanorangtuamukaumalukandiriku kau bandingkan aku dengan dirinya kau hina diriku kau sebut tentang harta kasihku sedar ku tiada berpunya.. Jikalau kau memang tak lagi cinta aku kan pergi walau terluka.. jikalau kau memang tak lagi cinta aku kan pergi walau terluka..

Leave a Reply

Your email address will not be published.