Berikut ini chord gitar lagu "Ninggal Tatu" versi Dory Harsa. Lagu ini awalnya dipopulerkan oleh Didi Kempot pada bulan Januari lalu. Kini lagu ini populer dinyanyikan oleh Dory Harsa, pemain kendang Didi Kempot.

Capo fret 2 Intro : Neng ngopo ra crito Yen kowe wes ra tresno Neng kowe malah lungo Ninggal tatu neng dodo Rasane ati iki Koyo keno mowo Barang wes ngerti Neng mburiku kowe ngeliyo Janjine ngancani Nganti tekane pati Neng nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni Ra koyo panase ati Sak uwise ngerti Kowe neng aku ngapusi Kowe tak sayang sayang Saiki malah ngilang Tresnamu karo aku Kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang Tegane gawe lirang Anggonku labuh kowe Opo seh kurang Music: Janjine ngancani Nganti tekane pati Neng nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni Ra koyo panase ati Sak uwise ngerti Kowe neng aku ngapusi Kowe tak sayang sayang Saiki malah ngilang Tresnamu karo aku Kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang Tegane gawe lirang Anggonku labuh kowe Opo seh kurang Outro:

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *